Units & Faciliteiten

Unit Sphinx

Unit Sphinx bevat maar liefst 4 sauna's; een luxe hammam met een lig- en zitbank, Finse sauna met zit- en ligbanken, infraroodcabine en als nieuwste concept: de Iglu sauna. Aan de balie kunnen deze sauna's vooraf ingesteld worden op de door u gewenste temperatuur. Waterpret: Grote jacuzzi met 32 jets, mystery douches, afkoelemmer, gezellige relaxruimte met sfeerhaard en massage matras. Het zwembad in unit Sphinx heeft een temperatuur van 30 graden, heeft 2 jets en een sfeervolle onderwaterverlichting. Evenals de jacuzzi wordt het water permanent gezuiverd via een buffertank van het Vlarem 2 systeem en worden er dagelijks controles uitgevoerd. In unit Sphinx wordt enkel met sfeerlicht gewerkt.

Op het dakterras bevindt zich een Iglu Sauna, cold tub en afkoelemmer. Hier is ook een zitruimte aanwezig en de mogelijkheid om te zonnen tijdens de zomermaanden. 

Jacuzzi (Spa) (6 personen)

In de jacuzzi of spa wordt het water verwarmd tot 37°C. Met behulp van luchtbellen of waterstralen wordt er een relaxerend effect gecreëerd. De jacuzzi is voorzien van een overloop waardoor het water via de rand in een buffertank terecht komt en gezuiverd wordt. Op deze manier wordt het water van de jacuzzi permanent ververst (Vlarem 2).  

Zwembad

Ons zwembad is iets frisser dan de jacuzzi, maar dus ideaal om even af te koelen.

Mozaïek Hammam met zit- en ligbank

In de hammam of stoomcabine wordt een hoge temperatuur gecombineerd met een hoge luchtvochtigheid. Deze cabine veroorzaakt geen transpiratie en laat water verdampen op het lichaam. Dit is goed voor de huid en ideaal om te ontspannen. Tevens maakt het de luchtwegen vrij.   

Finse Sauna

In de Finse sauna zorgt de hoge temperatuur ervoor dat de poriën zich openen en de bloedvaten zich verwijden. Op deze manier kan de huid goed schoon worden.  

Infraroodsauna

Infraroodlicht brengt warmte over naar de oppervlakte van het lichaam zonder hierbij de lucht op te warmen. De infraroodsauna verlicht spier- en gewrichtspijnen. Het helpt eveneens toxische stoffen af te drijven en bevordert de bloedsomloop.

Iglu sauna

Een relatief nieuw concept: Sauna in de vorm van een iglo! 

Unit Shiva

In unit Shiva bevindt zich een sub-tropisch zwembad, een sauna - volledig ingericht met Himalaya zoutstenen -, luxe hammam met lig en zitbank, grote Spa, infraroodcabine, mystery douches en afkoelemmer. U kan tevens ontspannen in een gezellige relaxruimte met sterrenhemel. De unit beschikt nu ook over een terras. 

Jacuzzi (Spa) (6 personen) 

Jacuzzi met groen sfeerlicht en donkere spiegelwand.

Sub-tropisch zwembad

Himalaya zoutsteen sauna

Deze sauna is niet alleen mooi voor het oog, maar heeft ook een gezonde werking op je lichaam. Tijdens de verhitting van de sauna komen zouten en andere mineralen vrij in de lucht. Deze stoffen zijn luchtzuiverend, heilzaam voor de luchtwegen en helend bij huidaandoeningen.

Mozaïek Hammam 

Deze luxueuze hammam beschikt over een grote zitbank en een grote ligbank met schuine hoofdzijde. 

Infraroodcabine 

Infraroodcabine met groen sfeerlicht.

Relaxruimte met dynamische sterrenhemel

Deze romantische lighoek met sterren is de ideale plek om samen tot rust te komen.